Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ποιες θα είναι για φέτος οι αγαπημένες μας τσάντες;



Οι τσάντες της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2013-2014

Φαίνεται ότι η κρίση της παγκόσμιας αγοράς έχει επηρεάσει και το χώρο της μόδας: δεν βλέπουμε πια τα «άλματα» που περιμέναμε με ενδιαφέρον κάποτε, αλλά αντίθετα - σε όλα τα επίπεδα υπερισχύει το κλασικό. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τις τσάντες που προτείνουν οι σχεδιαστές για τον φετινό χειμώνα.


Οι τάσεις της μόδας για τις τσάντες της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2013-2014:

 

Στη μόδα διαχρονικά η δερμάτινη τσάντα - σε εντυπωσιακά σχήματα, χρώματα και μεγέθη. Πάντα επίκαιρη! 

Έπαψε από καιρό να είναι στοιχείο του εργαζόμενου ανθρώπου (γιατρού, δικηγόρου, υδραυλικού) και έγινε στοιχείο μόδας. Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της - λειτουργικότητα και κομψότητα. Γ’ αυτό φοριέται άνετα το πρωί στο γραφείο, στη βόλτα το βράδυ, αλλά και στο ταξίδι.

Θα μου πείτε ότι, δεν είναι και τόσο πρακτική, αλλά μια τέτοια τσάντα θα προσθέσει μια πινελιά πολυτέλειας ακόμα και στις καθημερινές μας εμφανίσεις . Ακόμα περισσότερο - σε συνδυασμό με δέρμα. 

Μην στεναχωριέστε, οι παραδοσιακές μαύρες και καφέ τσάντες δεν φεύγουν από τη σκηνή, αλλά μην απορήσετε όταν δείτε αυτόν τον χειμώνα γυναίκες με κίτρινες ή πολύχρωμες τσάντες. 

Και φέτος υπάρχουν πολλές προτάσεις για τις γυναίκες με φορτωμένο πρόγραμμα - μεγάλες τσάντες διαφορετικού σχήματος, χρώματος και από διαφορετικά υλικά για να ταιριάζει καλύτερα με το στυλ μας.

Για βραδινές εξόδους υπάρχουν πολλές προτάσεις σε στρογγυλά και τετράγωνα τσαντάκια, glamorous clutch, κομψούς φακέλους, τσαντάκια-βαρελάκια με κεντήματα, πέτρες κλπ. για να τα συνδυάσουμε ή να κάνουμε αντίθεση με το υπόλοιπο ντύσιμο.

Ποιες θα είναι για φέτος οι αγαπημένες μας τσάντες;

Μείνετε συντονισμένοι! Η Μ&Κ ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και φέτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου